Thursday, 8 March 2012

BOTOL PLASTIK (500 ML)


Isipadu minima : 500ml
Jenis : Plastik
Bentuk : Bulat

Warna : Putih (Clear) 
Kesesuaian : Air Mineral/Minuman dan Air berperisa
Pembelian minima : 160 unit
Harga : RM 0.225 / unit

88 comments:

  1. Tuan .. Kenapa dalam website ni tiada no telepon utk di hubungi .. Sila call saya pada no 0172825850 .. Saya nak buat order botol
    Plastik pada quantiti yg byk .. Jgn lambat .. Takut saya dah ambil dgn org lain

    ReplyDelete
  2. yer...saya pun perlukan maklumat tuan....ni no phone saya..sayer perlukan botol plastik ni...0174901209..syaiful

    ReplyDelete
  3. Tlg call sy untuk maklumat botol air kosong ni brp minimum order dan brp kos penghantaran ke kluang 0177041613 Sue

    ReplyDelete
  4. salam... bleh x email sy di indahcreative@gmail.com

    ReplyDelete
  5. tolong call sy...0192841084

    ReplyDelete
  6. tolong call saya urgent. 0176282371

    ReplyDelete
  7. plz send ur address... sye nak info lbih lnjut psal psal botol ni

    ReplyDelete
  8. nak order dgn kuantiti y banyak ni.. email kpd norelyananina@gmail.com / pm cara nak order ke 019 951 6808

    ReplyDelete
  9. Mohon mel pada en.moos[å]gmail.c0m

    ReplyDelete
  10. Tel segera saya 0172630320 ..... sebelum saya beli pada org lain

    ReplyDelete
  11. Sy berminat nak beli. hubungi sy melalui email adzmingold@gmail.com
    segera. T/kasih

    ReplyDelete
  12. Sorry x boleh log in. Sy buat blog baru on the way plastikco.blogspot.com. EMAIL wadicont@gmail.com. Tel: 0173006306

    ReplyDelete
  13. PLEASE LOG ON TO OUR FB PAGE OUR XCESSORIES FOR MORE INFO. BLOG INI DH KENA HACK AGAKNYA SBB SY X BOLEH BUAT APA2 DAH. MAAF

    ReplyDelete
  14. Sy berminat nak beli. hubungi sy melalui email iewan7559@yahoo.com
    segera. T/kasih

    ReplyDelete
  15. Saya berminat untuk produk ini. tolong reply pada emel nurulainshohor@gmail.com atau 0135916282. terima kasih,

    ReplyDelete
  16. sila email harga utk minima 1000 pcs..penghantaran ke temerloh, pahang..
    roslee.ismail@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Sila email katalog untuk pelbagai saiz boto plastik n penghantaran ke sarawak,, tq.

    ReplyDelete
  18. sy ingin dptkan botol2 plastik blh call saya 019-999881 atau email hoyor9009@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Tlg emailkn kataliog botol plastik kpd sy a.s.a.p norazanymn@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  20. Sila call saya..0178450988..saya nak menempah botol kosong yg byk..secepat mgkin

    ReplyDelete
  21. saya berminat nak beli botol plastik nie...blh tolong emailkan katalog tak...suraya.syafiq@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  22. 0182828739 hubungi Sy. Sy nk buat tempahan..tq

    ReplyDelete
  23. email saya di sharizanhisham3@gmail.com

    urgent..

    ReplyDelete
  24. salam tuan..
    tolong emel harga botol 100pcs..
    saya berminat..segera ya..

    ReplyDelete
  25. tlong hubungi sye 01126925292...sye nk borong botol

    ReplyDelete
  26. Salam Tuan. Saya Berminat untuk membeli botol plastik di atas. Mohon Quotation daripada tuan untuk kuantiti 200 unit termasuk kos penghantaran, atau maklumat lanjut daripada tuan. Mohon email kepada saya muhamad.baseri@gmail.com. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  27. Saya berminat untuk beli sebanyak 200 unit. Email saya ke Nerdyls_abc@yahoo.com atau sms/whatsapp di 0174963112

    ReplyDelete
  28. Sgt berminat. Tolong hubungi saya di no 0173619846

    ReplyDelete
  29. salam tuan,saya berminat membeli botol mineral ini minimum dalam 200botol..boleh hubungi emeil saya nsy_nurnajminajla@yahoo.com.Boleh bagi quotation min 200 include postage..

    ReplyDelete
  30. Please email me the quotation for this bottle. tq

    ReplyDelete
  31. Sil email saya di sunshinerayo@gmail.com.

    Saya minat memberi minimum 500 botol.

    ReplyDelete
  32. tlong hubungi saya 0129486982 atau wassap saya...saya berminat untuk order botol mineral secepat mungkin.....

    ReplyDelete
  33. Tolong email kt saya detail...sy berminat

    ReplyDelete
  34. Sy berminat nk beli dlm 1500. Msh available? 0136196579. Plez contact me. Tq

    ReplyDelete
  35. call or wassap me 014-5072691 - alan wakaka.. for (350ml & 500ml)

    ReplyDelete
  36. SANGAT BERMINAT !!. boleh emel ke noorrosedi@gmail.com . size 250-350-500ml. dlm kuantiti banyak.. tq

    ReplyDelete
  37. Sy berminat..ble x wassp sy 0172297584 mcm mne care nak order?

    ReplyDelete
  38. boleh emailkan contact number dekat fadzilah.mbsb@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Emailkan quotation 1000pcs pada saya a25457878@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. Emailkan quotation 1000pcs pada saya a25457878@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. assalam.... saya berminat dgn botol mineral yg bulat ni... whatsapp detail 0169504232 mazni

    ReplyDelete
  42. yang kaca ada tak? contact/whatsapp/mesej: 019-4446353 please. Urgent!

    ReplyDelete
  43. sy perlukan botol 500ml dlm kuantiti yg banyak. emil sy detail : wayigsdnbhd@gmail.com

    ReplyDelete
  44. Tuan, tlg call. Sy nk order.
    019-967 2789 / 019-906 6564

    ReplyDelete
  45. please whatsapp or call 0167495985... urgent!

    ReplyDelete
  46. saya berminat.. nak order kuantiti yg banyak serta berpanjangan. tolong whatsapp/call saya 0134533484(munawar)

    ReplyDelete
  47. Boleh email kan katalog utk botol plastik minuman 500++ml. terima kasih..
    alanshah124@gmail.com

    Whatapp
    0109003204

    ReplyDelete
  48. Sy berminat nk order botol minuman 500mlm.. email: sofiahanis@yahoo.com, @ wassap 0177199337

    ReplyDelete
  49. sy berminat untuk mendapatkan botol jenis ini sila hubungi saya di 0122678462

    ReplyDelete
  50. SY berminat dengan botol ini hubungi sy 0109073932..tq

    ReplyDelete
  51. SY berminat dengan botol ini hubungi sy 0109073932..tq

    ReplyDelete
  52. sy nak beli botol ni...call asap..0148301696

    ReplyDelete
  53. sy nak beli botol ni...call asap..0148301696

    ReplyDelete
  54. sya sdang mncari botol plastik bulat dan petak 30ml
    serta penutup seperti pnutup botol ubat sakit mata..jika ada sila hbungi sya scpat mngkin...0183603280

    ReplyDelete
  55. cam ne nak order asp 0172666974

    ReplyDelete
  56. Please email me at splenduer.resources@gmail.com for more info about your products.

    TQ

    ReplyDelete
  57. call sy 0137493936 sy nk oder1000

    ReplyDelete
  58. call sy 0137493936 sy nk oder1000

    ReplyDelete
  59. Hi!

    Please send the details for purchasing at shoppe@jazalo.com, thank you.

    Regards.

    ReplyDelete
  60. SMS/whatsapp 0122666046
    sevenfsssolutions@Gmail. Com
    harga pzzz

    ReplyDelete
  61. 10.000 unit
    +62 85640136996
    muhammadazizwicaksono@gmail.com

    ReplyDelete
  62. Urgent.....call me 0129539810

    ReplyDelete
  63. Ader sape2 jual botol nie x...i nak beli kadar segera...call me 0129539810

    ReplyDelete
  64. tinggalkan Number telefon dan alamat pada saya di rnpempire@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Botol mineral 500ml,label ditentukan,minimum order 2000..0122789237

    ReplyDelete
  66. Botol mineral 500ml,label ditentukan,minimum order 2000..0122789237

    ReplyDelete
  67. blh x beri location kilang dan no fon kpd sy d email sy segera... plzzzz

    email: nik.fazli@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. BERMINAT. SILA WHATAPP 016-6803908 ATAU EMAIL nurhawa.mz@gmail.com

    ReplyDelete
  69. mcm mn nk order?? pls send email detail pd zctawe@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Please contact im interested urgent 018-2996 101

    ReplyDelete
  71. saya berminat untuk order botol plastik buat 500ml ini, whatsapp/sms 013-5275358.

    ReplyDelete
  72. saya berminat untuk order botol plastik buat 500ml ini, whatsapp/sms 013-5275358.

    ReplyDelete
  73. Boleh emeil pada saya untuk tempahan...
    Sokhibulfadhilah4@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Boleh emeil pada saya untuk tempahan...
    Sokhibulfadhilah4@gmail.com

    ReplyDelete
  75. emeil pada sy katalog, sy ingin menempah..
    zuldila87@gmail.com

    ReplyDelete
  76. emeil pada sy katalog, sy ingin menempah..
    zuldila87@gmail.com

    ReplyDelete
  77. Salam, emelkan saya cara pembelian Dan senarai harga produk.

    ordkitc@gmail.com
    amrmazres@gmail.com
    +6010.526.0561

    ReplyDelete
  78. Salam, saya ingin membuat tempahan. Hubungi saya di 01128511493 kerjasama baik tuan amat dihargai

    ReplyDelete
  79. Salam, saya ingin membuat tempahan

    rifqiroshdi@gmail.com

    ReplyDelete
  80. Salam, boleh emelkan saya cara pembelian dan share location kilang/premis kalau boleh. irwan.kopekida@gmail.com

    ReplyDelete
  81. Assalam Tuan , saya ingin membuat tempahan , Mohon hubungi saya semula 0133431985 ( call/sms/whatspp ) atau email : raymeen.ramlan@gmail.com
    terima kasih .

    ReplyDelete
  82. Boleh emel pd sy utk tempahan ryakryzariq@gmail.com

    ReplyDelete
  83. revakamaraja@gmail.com
    Pls snd me ... ur contact details.
    Fr bottles enquiries. Tq.

    ReplyDelete