Thursday, 8 March 2012

BOTOL PLASTIK (500 ML)


Isipadu minima : 500ml
Jenis : Plastik
Bentuk : Bulat

Warna : Putih (Clear) 
Kesesuaian : Air Mineral/Minuman dan Air berperisa
Pembelian minima : 160 unit
Harga : RM 0.225 / unit

38 comments:

  1. Tuan .. Kenapa dalam website ni tiada no telepon utk di hubungi .. Sila call saya pada no 0172825850 .. Saya nak buat order botol
    Plastik pada quantiti yg byk .. Jgn lambat .. Takut saya dah ambil dgn org lain

    ReplyDelete
  2. yer...saya pun perlukan maklumat tuan....ni no phone saya..sayer perlukan botol plastik ni...0174901209..syaiful

    ReplyDelete
  3. Tlg call sy untuk maklumat botol air kosong ni brp minimum order dan brp kos penghantaran ke kluang 0177041613 Sue

    ReplyDelete
  4. salam... bleh x email sy di indahcreative@gmail.com

    ReplyDelete
  5. tolong call sy...0192841084

    ReplyDelete
  6. tolong call saya urgent. 0176282371

    ReplyDelete
  7. plz send ur address... sye nak info lbih lnjut psal psal botol ni

    ReplyDelete
  8. nak order dgn kuantiti y banyak ni.. email kpd norelyananina@gmail.com / pm cara nak order ke 019 951 6808

    ReplyDelete
  9. Mohon mel pada en.moos[å]gmail.c0m

    ReplyDelete
  10. Tel segera saya 0172630320 ..... sebelum saya beli pada org lain

    ReplyDelete
  11. Sy berminat nak beli. hubungi sy melalui email adzmingold@gmail.com
    segera. T/kasih

    ReplyDelete
  12. Sorry x boleh log in. Sy buat blog baru on the way plastikco.blogspot.com. EMAIL wadicont@gmail.com. Tel: 0173006306

    ReplyDelete
  13. PLEASE LOG ON TO OUR FB PAGE OUR XCESSORIES FOR MORE INFO. BLOG INI DH KENA HACK AGAKNYA SBB SY X BOLEH BUAT APA2 DAH. MAAF

    ReplyDelete
  14. Sy berminat nak beli. hubungi sy melalui email iewan7559@yahoo.com
    segera. T/kasih

    ReplyDelete
  15. Saya berminat untuk produk ini. tolong reply pada emel nurulainshohor@gmail.com atau 0135916282. terima kasih,

    ReplyDelete
  16. sila email harga utk minima 1000 pcs..penghantaran ke temerloh, pahang..
    roslee.ismail@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Sila email katalog untuk pelbagai saiz boto plastik n penghantaran ke sarawak,, tq.

    ReplyDelete
  18. sy ingin dptkan botol2 plastik blh call saya 019-999881 atau email hoyor9009@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Tlg emailkn kataliog botol plastik kpd sy a.s.a.p norazanymn@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  20. Sila call saya..0178450988..saya nak menempah botol kosong yg byk..secepat mgkin

    ReplyDelete
  21. saya berminat nak beli botol plastik nie...blh tolong emailkan katalog tak...suraya.syafiq@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  22. 0182828739 hubungi Sy. Sy nk buat tempahan..tq

    ReplyDelete
  23. email saya di sharizanhisham3@gmail.com

    urgent..

    ReplyDelete
  24. salam tuan..
    tolong emel harga botol 100pcs..
    saya berminat..segera ya..

    ReplyDelete
  25. tlong hubungi sye 01126925292...sye nk borong botol

    ReplyDelete
  26. Salam Tuan. Saya Berminat untuk membeli botol plastik di atas. Mohon Quotation daripada tuan untuk kuantiti 200 unit termasuk kos penghantaran, atau maklumat lanjut daripada tuan. Mohon email kepada saya muhamad.baseri@gmail.com. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  27. Saya berminat untuk beli sebanyak 200 unit. Email saya ke Nerdyls_abc@yahoo.com atau sms/whatsapp di 0174963112

    ReplyDelete
  28. Sgt berminat. Tolong hubungi saya di no 0173619846

    ReplyDelete
  29. salam tuan,saya berminat membeli botol mineral ini minimum dalam 200botol..boleh hubungi emeil saya nsy_nurnajminajla@yahoo.com.Boleh bagi quotation min 200 include postage..

    ReplyDelete
  30. Please email me the quotation for this bottle. tq

    ReplyDelete
  31. Sil email saya di sunshinerayo@gmail.com.

    Saya minat memberi minimum 500 botol.

    ReplyDelete
  32. tlong hubungi saya 0129486982 atau wassap saya...saya berminat untuk order botol mineral secepat mungkin.....

    ReplyDelete
  33. Tolong email kt saya detail...sy berminat

    ReplyDelete
  34. Sy berminat nk beli dlm 1500. Msh available? 0136196579. Plez contact me. Tq

    ReplyDelete
  35. call or wassap me 014-5072691 - alan wakaka.. for (350ml & 500ml)

    ReplyDelete
  36. SANGAT BERMINAT !!. boleh emel ke noorrosedi@gmail.com . size 250-350-500ml. dlm kuantiti banyak.. tq

    ReplyDelete