Thursday, 8 March 2012

BOTOL PLASTIK (500 ML)

Isipadu minima : 500ml
Jenis : Plastik
Bentuk : Bulat

Warna : Biru (Clear) 
Kesesuaian : Air Mineral/Minuman dan Air berperisa
Pembelian minima : 160 unit
Harga : RM 0.235 / unit

45 comments:

  1. Sy nak order botol nih, mcmana sy nak contact nih? Inaminhad7@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. salam...mcm mana sy hendak membuat tempahan ASAP. email sy zikrimuthtar88@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Salam,
    Memohon jasa baik pemilik blog untuk contact saya di iheartdsgn@gmail.com.
    Mahu mendapatkan info lebih lanjut berkenaan botol2 yang dibekalkan.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  4. tolong email kepada saya bagaimana nk buat tempahan

    ReplyDelete
  5. boleh tolong paparkan imej botol kategori ni tak.. saya nk tengok sama ada sesuai dgn produk saya ini..terima kasih..

    ReplyDelete
  6. Assalam..mcm mne sy nk wat tempahan ea??tlg emailkan sy di rhmajuglobal@gmail.com....ASAP..tq...

    ReplyDelete
  7. Salam, tolong emel saya di seadead89@Gmail.com , saya perlukan botol kosong dalam kuantiti yang banyak.

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum. bagaimana nak order. boleh bagi info tak ke email

    maisarahlisa84@gmail.com

    thanks:)

    ReplyDelete
  9. sila sms alamat untuk saya buat tempahan di 0133300669.

    ReplyDelete
  10. macam mana nak order ni . Sila email saya di azu@ugmedical.com . ASAP pleaseee :) terima kasih .

    ReplyDelete
  11. yang buat blog ni pun bodo sangat kenapa,aduh...letak no tel ke email senag nak order...baral nak mampus la wei....

    ReplyDelete
  12. assalammualaikum..... tolong bagi sebut harga barang ke support@oceanprosperity.com.my @ hubungi saya di 03-4144 2789.

    thanks

    ReplyDelete
  13. xde email or no phone ke dia nie??

    ReplyDelete
  14. Sorry x boleh log in. Sy buat blog baru on the way plastikco.blogspot.com. EMAIL wadicont@gmail.com. Tel: 0173006306

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada supply botol lagi ker...drp zulz bangi...nak beli botol air mineral.any info whatsapp 0123582010

      Delete
  15. PLEASE LOG ON TO OUR FB PAGE OUR XCESSORIES FOR MORE INFO. BLOG INI DH KENA HACK AGAKNYA SBB SY X BOLEH BUAT APA2 DAH. MAAF

    ReplyDelete
  16. sy berminat dgn botol nie...mcm mana sy boleh hubungi anda atau anda hubungi sy helmi 0132760896

    ReplyDelete
  17. email pada saya botol 500ml bullet nieh biru n putih jernih..
    saya nk tahu lebih detail.. sekali dengan kos penghantaran..
    reduck89[at]gmail.com

    ReplyDelete
  18. sy nk katalog mengenai botol pp atau pet crystallized untuk 250ml...
    email:mohamad_hafiz@tpm.com.my atau
    hafiz_hafida@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. salam rakan2... sesiapa berminat menjadi pengedar produk air mineral yang terkini bagi menandingi air cap badak hubungi di talian..
    pakya : 012 432 5258

    ReplyDelete
  20. BOTOL PLASTIK (500 ML)
    Isipadu minima : 500ml
    Jenis : Plastik
    Bentuk : Bulat
    Warna : Biru (Clear)
    Kesesuaian : Air Mineral/Minuman dan Air berperisa
    Pembelian minima : 160 unit
    Harga : RM 0.235 / unit

    hubungi saya 0133948439 azwan

    memerlukan 200 botol hingga 400 seminggu

    ReplyDelete
  21. Sy bminat utk mbeli botol plastik kosong 500ml n 1.5L. Bagaimn nk mdptknnya.
    Megat Farieq 0193071281 / megatfarieq@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Hubungi sy 0123162966..nk beli segera ( jack )

    ReplyDelete
  23. Hubungi sy 0123162966..nk beli segera ( jack )

    ReplyDelete
  24. hubungi sy dgn kadar segera. 01131791424 -moon-

    ReplyDelete
  25. atau email senarai sebut harga kpd. sirrulsirrsolutions@gmail.com

    ReplyDelete
  26. serious buyer, sila emel segera, hanabahrom2412@gmail.com ASAP! atau hubungi, 01114417181

    ReplyDelete
  27. serious buyer, sila emel segera, hanabahrom2412@gmail.com ASAP! atau hubungi, 01114417181

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum, kami membekalkan botol kepada pengilang air mineral dan minuman. Kepada yg berminat untuk pembelian botol pelbagai size boleh hubungi saya
    019 - 3437 267 . Kami sedia membantu anda.

    size 350ml : RM 0.19/pc
    size 500ml : RM 0.23/pc
    size 1500ml : RM 0.29/pc

    Min order 60,000 pcs

    ReplyDelete
  29. whatsapp 017-3135434 utk pembelian min 100pcs.. tq

    ReplyDelete
  30. Sy berminat tlg call atau whatsapp gambar botol 500ml kepada no ni 0176413185

    ReplyDelete
  31. saya memerlukan botol plastik utk air tebu sejuk beku

    size: 250 ml = 500 botol atau size 300 ml= 500 ml
    size: 1000 ml = 500 botol
    sekali dgn tutup.

    minta email ke saya masriworld@gmail.com or whatsapp 0111-5473302
    walasri

    ReplyDelete
  32. Saya berminat juga dengan botol biru 500ml ni.
    Please hntar gambar dan dekat mna saya boleh dpatkan
    01125516975

    ReplyDelete
  33. Tuan.. minta whatsapp sy 0199544995

    Blh tuan bg alamat tuan?

    ReplyDelete
  34. Tuan.. minta whatsapp sy 0199544995

    Blh tuan bg alamat tuan?

    ReplyDelete
  35. Boleh email kan quotations?
    Salam.
    Sapa2 ada kenal supplier botol air mineral 250ml , 500ml & 1L.

    Kalau ada, bagi saya harga bagi 10,000 botol, 100,000 botol dalam quotations.

    ReplyDelete
  36. Tuan.. ssy berminat 250ml- 500ml. whatsapp sy 019 269 2420.
    email sy sfairos06@gmail.com
    Thx

    ReplyDelete
  37. Saya berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai botol 500 ml, perlu inform siapa?

    ReplyDelete
  38. sy berminat..mintak detaikan smua skali

    ReplyDelete